Kaninafdelingen

En afdeling i Maribo Sø Golfklub, for alle nye medlemmer samt medlemmer med handicap over 26 som hovedregel. Man kan dog fortsætte en sæson i kaninafdelingen, hvis man har formået at komme under hcp. 26 i første sæson i kaninafdelingen eller hvis der af arbejdsmæssige årsager ikke er mulighed for at spille i "klubber i klubben". Kaninafdelingens primære formål er at hjælpe dig godt i gang med din golfsport.


Du tilvender dig til den store bane og har mulighed for støt og roligt at komme ned i handicap.
Dette gøres ved at du går (spiller) sammen med en øvet golfspiller, som samtidig fortæller dig om de mest almindelige regler, om færdsel og god opførsel på golfbanen. Dette til gavn for både dig selv, dine medspillere og din klub.


I den periode du er med i Kaninafdelingen får du mulighed for at prøve forskellige spillefomer og på vores hyggeaftener, lærer du samtidig at udfylde scorekort, regler m.m.


OBS..OBS.. Kaninerne aflever udfyldt scorekort senest kl. 17:15 eller hvis tidligere i lommen på kanintavlen. Der spilles ud kl. 17.30. 
For spillere med hcp. fra 26 og som mangler nogle at spille med, og måske høre om vores regel- og etikettesnak hver mandag, kan  deltage i kaninafdelingen.


Hver anden fredag med start medio april tilbyder Introudvalget ligeledes at samle alle med hcp over 26 og lyst til at spille 9 huller. Tilmelding på golfbox.